Nieuws

Geschiedenis Nu! Café

In de laagdrempelige ambiance van het Geschiedenis Nu! Café kun je ontspannen en samenkomen met collega-congresgangers. Op donderdag en vrijdag is er een licht programma als toevoeging op de historisch uiterst verantwoorde congresbijdragen. Op zaterdag kun je in het Geschiedenis Nu! Café napraten en bijkomen van deze eerste versie van de Historicidagen. Op donderdag en vrijdag wordt een korte gefilmde dagimpressie van het congres getoond: sfeerverslag zowel als interviews met deelnemers. De toegang is vrij, vooraf reserveren wanneer je ook wilt eten op de donderdag. Vrijdag vindt het café plaats voorafgaand en tijdens het congresdinerbuffet in Museum Speelklok.

Meer informatie over het Geschiedenis Nu! Café volgt in juli. Houd onze website in de gaten voor de meest recente updates.