Nieuws

Plan-your-visit: publiekslezing en keynote

Circa 550 historici komen deze week naar Utrecht voor de Historicidagen! Vanwege het grote aantal deelnemers zullen de publiekslezing van Ian Buruma op donderdag en de keynote van Maria Grever op vrijdag ook via schermen in een tweede zaal te volgen zijn. Ook kan het voorkomen dat de congreszalen vol zitten, en je er niet meer bij kunt. Zorg dus voor een goede voorbereiding door het congresprogramma te lezen en tijdig in de zaal van je favoriete programma-onderdeel te zijn.

Je kan het programma lezen op de website, of nu alvast de congresapp downloaden. Via de congresapp kan je makkelijk een eigen programma samenstellen en direct op de hoogte worden gehouden over de te verwachtte drukte, activiteiten en relevant nieuws.

Om de app te downloaden zijn 2 stappen nodig:

  1. Download Guidebook via Apple Store of Google Play.
  2. Open Guidebook en vind onze app “Historicidagen 2017” via de zoekfunctie. Binnen een paar seconden staat de app op je telefoon of tablet.

Of download de app via deze link voor iOS en Android.

Downloaden is niet verplicht: de congresapp is ook te openen in de internetbrowser.

Voor vragen over de congresapp kan je contact opnemen met Ester Zoomer, communicatie Historicidagen: esterzoomer@huygens.knaw.nl